Over de Buulse Proms

Buulse Proms 2017… Een muzikaal hoogtepunt voor Cranendonck, Weerterland en Hamont-Achel, georganiseerd door Harmonie EMM Budel op 20 en 21 oktober 2017.

In 1996 vierde Harmonie EMM Budel haar 75-jarige bestaan. Dit leek een goede gelegenheid een promsconcert te organiseren om de Buulse bevolking te trakteren op een mix van licht klassieke- en popmuziek. Dit muziekfestijn was een doorslaand succes en kende in de jaren hierna steeds volle zalen. Door de afbraak van de Schulp en de afwezigheid van een geschikte alternatieve locatie in Budel, is de organisatie in 2011 uitgeweken naar het naburige Hamont. Vervolgens is de Buulse Proms in 2014 weer voor de eerste maal in Budel terug gekeerd en met succes. Het was een waar spektakel.

In 2017 zullen de Buulse Proms wederom in Budel terugkeren. Ditmaal zal De Zuiderpoort in Budel het toneel zijn van het grootste indoor muziekevenement van de regio! Op 20 en 21 oktober zullen 23 solisten, een groot promskoor, speciaal samengesteld combo én 2 dansgroepen hun kunsten tonen met, of onder begeleiding van het harmonieorkest van Harmonie EMM Budel.

Een avondvullende muziekshow met aansluitend een geweldige afterparty met live muziek van Soulband Turnback, tot in de kleine uurtjes. Een must, niet alleen voor de muziekliefhebber, maar ook voor eenieder die houdt van een avondje uit met familie, kennissen of vrienden. De organisatie streeft er ook in 2017 naar een spectaculaire show te presenteren, waarbij u oren en ogen te kort zult komen. Mis het dus niet en zorg dat u tijdig kaarten reserveert.

Wanneer? vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober 2017

Waar? Zuiderpoort, Sportlaan 7 Budel.

Zaal open om 18:30 uur

Aanvang programma: 19:30 uur

Er is mogelijkheid tot pinnen bij de bonnenverkoop.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *